emma
startemmaklasserpartnersmaterialkontakt
Emma är instruktören som ger dig lusten att träna och aldrig sluta. Men sitt idérika sätt att instruera fylls hennes klasser med kraft, styrka och personlighet. Hon har en utstrålning och energi som ingen kan undåg att smittas av. Emma ingår i NIKE ELITE Training, vilket stärker hennes kunskap och utveckling.

Man kan se Emma instruera, föreläsa och utbilda runt om i Sverige på conventions och workshops. Hon gästinstruerar på gym och föreningar runt om i Sverige, och finns tillgänglig som personlig tränare. I Växjö, som är Emmas hemstad, arbetar hon förutom som instruktör även som träningscoach på CMS Träningslivet.

Till professionen är Emma mediakonsult inom radiovärlden vilket innebär allt från att planera reklamkampanjer och dess upplägg till manusinnehåll. Har sedan 2002 också haft förmånen att jobba som NIKE Womens modell och representera "den svenska tjejen med kraft och styrka".

Emma har varit instruktör sedan 1990 och har ett brett register. Det stäcker sig från basic till avancerade klasser. Hon instruerar i High, Low, Step, Box, Funk, Body Pump, Body Balance, Muskelklasser, Power Strike, Power Strike Impact, Forza och Barnaerobic. Emma är dansant, tydlig, idérik och full av energi och utstrålning. Besöker du Emmas klasser – vet du aldrig vad som kan hända!

Se fler bilderSe fler bilderSe fler bilderSe fler bilderSe fler bilder